Autók » Mercedes-Benz » Cl (1999-2000)

Cl cl600

Országúti cápa

Gyönyörű verda, a 20as Lorinser kerekekkel megnézik sokan és furcsa mód kivételt képez a "mercis kopasz bűnözős" sztereótípia alol, de azért el és beengedik bárhova... a fennt említett hibákon kivül meg vagyok elégedve, még talán annyi hogy a 191cm-mel kicsit hülyén érzem benne magam, ezért nem maximális a kényelem annak ellenére hogy hűtött/fűtött, maszírozos multikontúr űlésekkel rendelkezik. Teljesítményt kicsit többet vártam, bár ha objektíven nézem ennél több erőt 2 kerékre vinni hülyeség (430 chippelve), és képtelenség is (600le-s biturbóról le is tettem pont ezért) és 285-ös gumiknál szélesebbet nem nagyon rakhatok már hátra.. A fenntartásról annyit, hogy ha kell hozzá valami az még az ebay-en sem nagyon beszerezhető ahol kb a 4-es sorszámú Ford T-modellhez is kapunk speciális űléslerögzítő csavart ford emblémával gyári csomagolásban(: ergo marad a márkaszervíz, rezsióradíjat, és alkatrészárakat sejtheti mindenki.. Amúgy ablaktörlő pár(Bosch 27000) kb minden ennyivel drágább. Még annyi hogy az olajcserét is géppel kell végezni, ugyanis nivó pálca vajon mi???

- Konkrét hibája nincs, max annyi hogy ha "bal lábbal ébred" akkor resetelni kell mert a követő radartól az abs-en az esp-n stb-n át minden hibát kiír. De ez ahogy jött el is múlik, 2 esetet kivéve amikor a szintszabályozás megmakacsolta magát és spontán múlt el és addig imbolygó, pattogó valamiként viselkedett, ráadásul felemelt állapotban- jól nézett ki, mint egy bx...

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Előző autója? a4 Következő autója? lexusrx400h, bmw 730d,
Verdikt (6.4/10)

Mercedes-Benz Cl 1999 (1999)