Autók » Mercedes-Benz » C (2007-2014)

C C 200 cdi

Feltűnő feketeség

Mielött leírom ezeket a sorokat elolvastam a "kollégák" véleményét.Ezek alapján bizony nem vettem volna meg ezt a Mercit.Jó, hogy nem hallgattam rájuk !
Csak pár napja az enyém de úgy érzem írnom kell.2 hónapos válogatás után (A6,5-ös BMW, Insignia) lett ez a kicsit kissebb C osztályos Merci.Közrejátszott a pécsi Pappas korrekt kiszolgágása is!
Először is a színe, fekete.Mosás szempontjából egy szopás, viszont ezt feledteti a feltűnősége.Még a férfi szemeket is oda vonza az elegáns vonalvezetése (a nőkről ne is beszéljünk), ez egy tutira eltalált autó a világos szürke belsejével. Nagyon jól érzem magam benne ! Az mp3-as 20-as rádió nagyon jól szól, nem Sokol rádió mint az Insigniában.A bluetooth tökéletes, mint az ülésfűtés, ami a barátnőm kedvence lett... A 136 le viszi az autót, bár egy kis chiptunnongot elbírna, lehet, hogy kapni is fog.Viszont a fogyasztása hihetetlen.Nekem kézi váltós van, városban 7 körül van de kint az úton egy Pécs-Pest-Pécs úton(410km) nem autópályán hanem a régi szar 6-oson körforgalmakkal tűzdelve 90-110-es tempóval 4,6l/100km! Ha más írná ezt le, én sem hinném el egy 2,2 td-ről, de ez ennyi, az tuti.Sok kis minden van ami megédesíti a napjaimat,(kulcsról nyíló csomagtér ajtó, elektromos ülések, dombon induásnál hold funkció stb).Ez az autó olyan élményt és megjelenést biztosít amit ebben a kategóriában semmi más! Amennyi elismerést kapott az elmúlt 5 napban, annyit az eddigi összes autóm nem kapott az elmúlt 15 évben.Pár ezer km múlva írok.

- Semmi

Pappas

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Előző autója? Vectra Következő autója? miért akarnék mást?
Verdikt (8.4/10)

Mercedes-Benz C 2007 (2007)