2,3 Kompresszor...érdekes autó.
Már vásárláskor tudtam, hogy csak hajtották az autót, de műszakilag nem foglalkoztak vele. Csak azért vettem meg, mert hibátlan a belső, és szerencsére kiváló...eddig a motor is. Én szeretek öreg autókat összerakni-)Sok munka és pénz(ami relatív).Most van egy műszakilag, és esztétikailag is tökéletes autóm Kb.1 100 000 Ft-ból, amit a saját ízlésemre formáltam.Nagyon kevesen választják ezt a motort, pedig tökéletes választás ehhez a kasztnihoz.Nem vadállat, de a 193 Le, és 280 Nm pontosan elég egy dinamikus autózáshoz, és szerintem eltartható a maga átlagos 10 literes fogyasztásával.A futóműve tökéletes, mert gyárilag sportos hangolású. Ha valaki, mint én is, szereti kicserélni, és nem hallgatni a szilentek,gömb fejek csattogását, kopogását, nagyon fogja élvezni, hogy mennyire stabil! Nagyon nehéz jó állapotút kifogni! Én annyira belaktam már-)hogy nem is szeretném eladni. Csak egy C43 AMG modellre váltanám le...de ahhoz még ki kell keverednünk a válságból-)
- Elromlottak: - Kipufogó rendszer, infra vezérlő egység,ablaktörlő kapcsoló,féklámpa kapcsoló,szelepfedél tömítés csere, klíma hűtő, kopó-fogyó alkatrészek, néhány szilent, lengéscsillapítók
Budapest Kárpát utca Mercedes szerviz, Tata Mike Autó szerviz, Komárom Szűcs Attila villamossági szerelő
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | C 43 AMG |