az én kis csilagom
Az elozo kocsim is Merci volt W124 250td,ezért is maradtam enél a markánal.
Vetem egy C-osztalyt kombi 250td,évj.1999/12 , a kocsit 2012 marciusában vettem eredeti 196 000km,Olaszorszagbol behozatva,rozsdamentes.
Nagyon meg vagyok elégedve,sokat furikázo és kelet egy megbizhato kocsi ami nem hagy cserben.jo dontés volt ismét,igaz ecer romlot el,az adagolo pumpa ment tonkre.Cserére volt szukség és azota nincs semi baj.
Olajcsere a motorban minden 15000km,sebvalto és difi olaj csere minden 60 000km-nél és csak is eredeti merci olaj.igy garantált a hoszu élettartalma.
Volt néhany kopo alkatrész csere(fék-zzimerman,bosch;diok-ruville vagy delphi,lengéscsilapitok-sacsh)az alkatrész legyen márkas,nem ajánlom az olcsot.a szervizt othon végeztem el a batyamal gond nélkul,megfelelo szerszámokal.
A kocsiban az a jo hogy nincs még bene anyi elektronika amivel a legtob uj kocsikban már van és ezek gyakran romlanak.ezért is anyira megbizhato és nincs vele gond.
A kocsit még mindég használom és eladni nem készulom.
- pumpa adagolo,na meg a kopo alkatrészek
Nyiregyhazára vitem név:Zoltán PINTE aki meglehet hogy jo szerelo volt valamikor,de kiderult átvert és kiszedet par jo alkatrész a kocsimbol(katalizatort,vezérloegység)magyarul mondva meglopot és még a szerelés sem volt olcso.ugy hogy nem ajálnom!!!!!
Tesom és én :-)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |