A kiss DRÁGA!!!
- 2008 oktoberébe vettem kint németországba egy B-oszt. mercit. Mindig is tetszett a kiss autónak a formája és hát meglett!! Előtte Wv golfom volt 1.9pdtdi 115le a legjobb autó a világon, mindenkinek ajánlom! Elmondanám hogy a mercit 104.000km vettem németországba végig szervizelt, serűlésmentes és hőlgy tulajtól. tehát majdnem hogy újszerű állptb. A gondok 1 honap után kezdőttek ha igy lehet mondani, kezdődőt: már majdnem az ősszes izzót cseréltem benne elől hátul belűl is! Oké nem baj! A tank mérő se mutatja sokszor mennyi űzemanyag van benne valojában! A kőszponti zár se zár ahogy kéne főleg hidegben, most meg valamelyik nap meg a hátso ablak spricc. romlott el. Tudom hogy ezek kiss dolgok, de engem nagyon idegesitenek, ja meg nem is beszélve a szervokormányrol. Megszorult a szervóm, elvittem merci szervizbe, semmit nem tudtak mondani rá hogy mi a baja. Kb egy honapig jártam vele úgy hogy alig lehetett tekerni a kormányt, elvittem mindenféle szerelőhőz és senki nem tudott válasz adni a probl. Még valamelyik azt mondta hogy kormányművet kell benne cseréni ami 500.000ft . Szerencsére nem cseréltettem ki mert a szervó magátol ha hiszik ha nem megjavult egy pár napja. hát szoval ennyit egy mercédeszről ami minőség lenne de hát nem az!! A motorrol nem is beszélve, olyan hangos akár egy traktor, na jó amióta cseréltettem benne szijfeszitő gőrgőt + szijjat azóta egy kicsit halkabb a kiss DRÁGA. A fékek se az igaziak hiába van 4 új fék tárcsa-betét gyári. Hát szoval ennyi a kiss automról.
No comment
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |