Autók » Mercedes-Benz » A (2004-2011)

A A 180 CDI és A 150 Aut

Nem olcsó, Nem játék, Nem hülye gyerekeknek!

Vettem kett? ÚJ (2005) A osztályt: magamnak egy 180 CDI-t, a feleségemnek egy 150 autómatát. A dízel kocsi meglep?en keveset is tud produkálni normális (szabályos) közlekedés mellett. Ha tekergetem, akkor 7,5-re jön ki az átlag. Ez autópályán 200km/h, máshol 140-160-at jelent. Dinamikus jószág, kevés autó gyaláz rám az utakon! A vége 220km/h!
Az asszony kocsija szemet gyönyörködtet? Elegance felszereltség? kiegészítve egyedi megoldásokkal. Az autotronik váltó 7 fokozatú, manuális üzemmóddal kiegészítve. Az amúgy sem túl er?s 1500-as motor erejét kivállóan emészti fel, megakadályozva ezzel a sportos és dinamikus mozgást. Városban nincs is nagy baj vele, de autópályán nem szabad vagánykodni vele! Manuális váltogatáshoz nagyon ki kell ismerni a 7 fokozatot. Mivel még bejáratós ez a kocsi, ezért nem igazán lehet a 7. fokozatot kipörgetni rajta.
Mindkét autó gyakorlatilag új. Semmiféle zavaró tényez? nem jelentkezett. A szervíz nem drága.

- Az kéne´ hogy valami elromoljon!!! Föl is gyújtanám mind a kett?t!
- Ja. Juteszembe: Típushiba van! Mégpedig az els? ajtók ablak-peremén kívülr?l végigfutó gumi hajlamos a "becsíp?désre". Ennek következtében deformálódik, vagy elszakad. Garanciában cserélik! Nem gáz.

Pappas Autó Székesfehérvár

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Picasso (nagyon gáz!!!) Következő autója? MB ML 320 v. BMW X5 D majd 2007-t?l az új
Verdikt (7.3/10)

Mercedes-Benz A 2004 (2008 - 2010)