Kicsinek látszik, de nagyon szerethető
Ez az első luxus autóm, így kicsit elfogult vagyok vele szemben. A másfél év alatt megtett 23000 km alatt semmilyen problémám nem volt. A leghosszabb utam egy nap 1200 km 16 óra alatt nyáron és fáradság érzése nélkül szálltam ki belőle. Az ülések nagyon kényelmesek ( főleg az extraként rendelt gerinctámasszal) a mindenirányban állítható kormány szintén nagyon hálás hosszú távon akár a könyöklő. Sajnos tempomatot nem kértem pedig az is meghálálta volna a pénzt. Az utastér nagyon csendes menet közben. A cd-s rádió szépen szól de ennyi pénzért nagyon márkás mp3-as luxust is lehetne venni(ma már alapfelszerelség de tavaly 140 ezret kértek érte). A motor amellett hogy csendes alapjáraton és kis fordulaton érdekes hangokat ad ki, mintha nem is benzines lenne. A fogyasztása elmegy, de 6 liter alá nem igazán lehet levinni semilyen körülmények között és a városban 7-8 liter között van minimum (vidéken ahol nem kell minden percben megállni) A fedélzeti komputer visszajelzéseit külön élvezem különösen az átlagfogyasztás állandó kijelzését. Azért a megtehető km tartalék kijelzés először nagyon becsapott, mert kb 5 liter tartaléknál már 0-t mutatott és az utolsó 100 km 50km alatt elfogyott. Azóta tudom hogy nem kell teljesen komolyan venni.
Mivel kétajtós külön is feltünő a külleme, sokan meg is nézik.Habár inkább nők vezetik (személyes megfigyelés) én férfiként sem szégyelem.
- Semmi 23 ezer km alatt
Pappas Székesfehérvár