Kis mérges jószág
Hát egy A8 után, hogy is fogalmazzak, talán kicsit puritán. Az ismerősi kör nem is jutott szóhoz, de anyagi megfontolások miatt ez volt a legideálisabbnak tűnő. És nem is csalódtam benne. Kezdetnek kapott egy kis tuningot, így már 115 LE-vel igazi kis mérges apróság lett. Gond nélkül ment 190 fölé, és a lámpáknál is okoztam meglepetéseket. A méretei csak kívülről kicsik. A belső az hihetetlen. Ezek a németek tudnak valamit. Néha volt olyan érzésem, hogy belül nagyobb mint kívül. Kényelmesen be lehetett állítani a vezetési pozíciót, és a 180 centim ellenére a mögöttem utazó is kényelmesen elfért. A parkolás meg nem okoz gondot. A belvárosban sem volt olyan utca, ahol ne találtam volna parkoló helyet. Na azért van gyenge pontja is. A stabilizátor lengőkart német utakra méretezték. Kétszer is ki kellett cserélni. Na nem egy ütős munkadíjjal együtt is csak 8 ezer. Az érdekesebb a feszítőgörgő. Csak az ékszíjhoz van, a vezérlés uis láncos, de pont úgy kell cserélni, mint a vezérmű szíjnál. És ha egyszer megáll akkor feladja a talányt a szerelőknek. A hozzá készült célszerszámmal uis nem szedhető szét. Csak hármat törtek bele miután úgy döntöttek, hogy inkább leszerelik a generátort és padon megoldják. Az órás munkából így lesz napos, és a végén vitatni kell az árat, hisz a normaidő nem 24 óra, de a számlán már ezt szeretnék feltünteteni. A gyünyörű formatervnek köszönhetően van még egy sarkalatos pont. Ez az ízzócsere. Érdemes elkobozni az asszony pipere tükrét és úgy már megoldható 10-15 perces munkával és a német ipar szidalmazásával.
De mindent egybevetve csak ajánlani tudom. Na nem újonan, mert az az ár már nem éri meg, de két évesen féláron csodálatos vétel. Akár városi használatra, akár hosszú utazásra, akár nagyobb cumók szállításásra kiváló.
- Ékszíj feszítő görgő kuplungos, turbónyomás jelző gumicső, stabilizátor lengőkar 2x
Tóth Autó Vác
Nők bálványa a sarkon