Gaz szivtelen !!!!
Egy éve használom Őt, bár ismerőseim próbáltak lebeszélni róla. De én ezt egy vállránditással intéztem,mondván velem nem történhet semmi mert az én autómnak SZIVE van. Sajnos olyan lett mint azok a gyengébbik nemhez tartozó egyedek akik elhagytak: GAZ SZIVTELEN!!!! Egyik este be akartam állni vele a jó, puha, meleg kis garázsba de már csak be tudtam tolni. Mechanikus váltó, de elektromosan működtető tengelykapcsolója van a drágámnak. Ez vagy ebben ment tönkre valami, és én is ha "Dudus" ez a családi beceneve, tovább ezt csinálja. A márkaszervizben már négyen is udvaroltak a kisasszonynak egyszerre, de Ő hajthatalan, illetve mozgásképtelen maradt. Most itt állok Dudus melett és csak állunk, állunk, és állunk. Pedig sok szép km-et töltöttünk együtt és már ugy éreztem Ő az igazi. Az eltel idő alatt semmi baj nem volt vele. Tolta a havat a kis kerek noziával télen, nyáron ontotta rám a hideget és a motoros tetőn át a napfényt. Csak egy adalék 400. Km-ről hoztam vele 4. db. 200 cm X 90 cm nagyságú zsalugáteres ajtó, és még én és a párom is benne ültünk. Ja a hátsó ajtót lecsuktam. Megjegyzem én és párom is nagy vízkiszoritási képeséggel rendelkezünk. Mivel csak egy pénztárcával rendelkezem igy alaposan meg kell gondolnom, hogy mi legyen a kisasszonnyal. 15 éve csak Mercikéim voltak, jelenlegi csökönyös szamár a hatodik. Ezután is Mercit veszek, bár a barátok már többször be akartak fizetni egy elvonokúrára. Lehet hogy igazuk van?
- elektronika
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |