egy szörnyű pénzbedobó automata
Egy csalódás :
- diesel, de a városban 8-liter alatt nem tudtam vezetni,
- a kényelem, ülések, kilátás, kapcsolók elrendezése, stb. gyenge,
- a motor (ugyan diesel) hangja olyan mértékben hangos, hogy a rádiót szinte üvőltve kell hallgatni,
- a gumik a feszes futómű miatt belül elkopnak, pedig 1-2 évesek voltak,
- a feszes rugózás miatt az út egyenetlenségeit egyből átadja,a nyelvet szinte elharapja az ember, nekem szinte hányingerem támadt vezetéskor.....stb. stb..stb...
- szeptember közepén vettem a kis hamisat, 2 hét után kigyúlladt az airbag kontrollámpa. A szervízben bemérték - műszerrel : 6000Ft. Rájöttek,hogy az anyósülésben elrejtett gyermekűlés érzékelő (egy fólia) tönkrement. Cseréje 41000Ft, a hiba kitörlése a számítógéppel 9000Ft volt.
- 1 hónap után egyszercsak kigyúlladt minden lámpa a műszerfalon, és a sebesség lelassúlt, menet Ferihegyre a családért !!! Bőgő motorral hoztam őket haza a repülőtérről.Állítólag a váltó hiába automata, kb. kettesben van!
- A szervízben bemérték a hiba okát : 27000Ft
- az automata-váltó elektronikája meghibásodott! (mitől ?)
- Az alkatrészt csak ujonnan lehet cserélni, mondták - használt (sérült autóból ) kivett szerkezetet nem lehet helyette beépíteni, állították a szervízben . Mercedes Tóth , Fóton a Córa áruház mellett. Az új váltóelektronika ára (üresen) 330000Ft, majd számítógéppel be kell vinni a régi elektronikából az adatokat az újba! Tehát az alkatrész ára + a szerelés kb. 50-60000Ft
- Az autót 1 hónapig használtam , szerencsémre "csak" 2 hiba jött elő!!!
- Megcsináltatom és menekülök tőle , szégyen a MERCEDES-re nézve... Már minden tipúst kipróbáltam ? ez szőrnyű
- Remélem megveszi valami veréb!
Best Mobil Kft. Bp. XIV kerület
Mercedes Tóth , Fóti córa mellett
iszonyú drága, nem feltétlenül hiszem el amit állítottak a cseréről
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Mercedes E200 kereklámpás | Következő autója? | BMW |