Örök darab
Ez az autó még tényleg arra készült hogy sokáig autó legyen.Gondos gazdánál ez az időtartam biztos kitolható néhány évtizedre...Nekem"csak"váltót kellett cserélnem(automata),de az autó mentségére legyen mondva hogy valami f...fej szűrő és olajcsere után régi tömítéssel rakta össze,meg némi pasztával,majd az olaj szépen lassan elszivárgott.Erre sajnos nem figyelmeztet visszajelző,ezért tessék rendszeresen ellenőrizni!Egyébként jól megy jól fogyaszt(már nem is érdekel hogy nem h
iszik el a 10.5-öt)nagyon kényelmes.Korrózió elenyésző,bár ehhez hozzájárul hogy harmadik tulaj vagyok és mind figyeltünk a szekérre.(sérülésmentes).Hogy valami rosszat is írjak az öreg Subarumnak sokkal finomabb volt a szervókormánya.A fék sem olyan mint az újakon,de még mindig megálltam.:)Soha nem adom el.
- Előző gazdánál lambdaszonda,nálam generátorszénkefe+csapágyak,váltó,fűtőmotor.Ezen kívül csak szervizalkatrészek.Az automataváltó javításától sem kell minden esetben megijedni,csak meg kell keresni(és találni)a megfelelő szerelőt.(ha meg úgy szétégett mint az enyém akkor a megfelelő donort.)
Energo-fair kft.Sződliget(pestám)
Székely Balázs Göd