Autók » Mercedes-Benz » 200-500 E (1984-1995)

200-500 E 124 2.5D

Mercedes

Igaz hogy csak 1évig használtuk de semmi rosszat nem tudok rola elmondani!Igaz hogy merci fanatikus vagyok de hát mit mondjak rosszat róla,egyszerüen nem megy!A kopos alkatrészeket ha gondosan kicserélteti az ember biztos nem fog csalodni ebben az autoban!A motorban legfeljebb egy porlasztocsucs cserét meg lehet ejteni de ez aszthiszem nem szégyen egy ennyi idös autonál!Elötte egy ´85 190 200D használtunk,vele sem volt különösebb gondunk pedig az aztán tényleg nem volt mai gyerek!A barátnöm elöször hallani sem akart mercedesröl és most tessék,mivel megjött a vasra a vevő eladtam és gondoltam beprobálok valami terepjárot,ő persze hallani sem akar rola!Igy marad a mercedes,már ki is néztük a másikat egy C250td-t!Kicsit parázok mivel nem volt még turbos verdám de reméljük ez is ugyanugy beválik majd mint az elöző két rokona!Röviden mégegyszer:Nem egy versenyautó de ha belendül azért lehet ezzel haladni rendesen,kényelmes,télen is használtuk minden gond nélkül(egy kis plussz suly a csomagtartoba),mindig indult és soha nem hagyott ott sehol,aki egy olcso,eltarthato autora és megfizethetö luxusra vágyik annak csak ajánlani tudom!

- kerékcsapágy,szilentek,ékszij,csak a kopos alkatrészeket kellett cserélni

Szfvár (Gál Petiék)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1990
Előző autója? 190 200D Következő autója? C250TD
Verdikt (8.2/10)

Mercedes-Benz 200-500 E 1984 (1994 - 1998)