Autók » Mercedes-Benz » 200-500 E (1984-1995)

200-500 E 250D

Lomha dög,idegölő,pénztemető

ÉN MINDENKIT ELHESEGETEK SZIGORÚAN,NAGYON TÁVOLRA A MERCIKTŐL... Megvettem,mert ezek a 124-esek állítólag 1 millió kilométert is elmennek,minimális olajfogyasztással... Ez igaz is lehet,mert 4-500.000 lehetett benne,de 1 gramm olajat nem evett szinte,de hiába... A motoron kívül szinte minden az ég világon elromlott abban a szarban! Az elején esküszöm tetszett...mivel 900.000-ig gondolkodtam,így erre esett a választásom,700 ezerért! Már előtte is nézegettem ezeket a 124-eseket,régóta tetszeTTek! Valójában világéletemben BMW párti voltam édesapám révén,de előítélet nélkül szerettem bele ebbe az autóba... Fél évet használtam,nagyjából 30-35 ezer km-t tettem meg vele,és egyszerűen már gyűlöltem a végén!! Ahogy eladtam,úgy megünnepeltem,mint amikor megvettem... Azóta egy ´1998 BMW e39 525 tds elmondhatatlanul boldog tulajdonosa vagyok (az igazi beteljesült,legeslegszebb álom)! Mercedest? Soha többé!!!!!!

- Porlasztócsúcsok cseréje (77.000),gyújtáskapcsoló (34.000),elektromos ablakok (2*17.000),váltó (130.000),elektromos tető (14.000),hűtő (46.000),klíma (65.000),központi zár (9.000),motortartó bakok (2*28.000) ezenkívül felújítottam a teljes futóművét megvételekor (kb. 210.000),alsó-felső kuplung munkhanger (39.000)plusz millió apróság (visszapillantó cseréje,elektromos tükör is lerohadt...)...Ez össz.: MINIMUM: 670.000 Ft. (EZ 30 ezer híján az autó ára...) GUSZTUSTALAN!!!

Régi barátja édesapámnak

Fenntartási költség (2) Évjárat 1990
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 342000
Előző autója? Következő autója? BMW 525 tds e39 ´1998
Verdikt (1.7/10)

Mercedes-Benz 200-500 E 1984 (1994 - 1998)