Egyszerűen Mercedes!
Szeretek megjelenni vele..hiába id?s mégis csak Merci :)
Jó megjelenés? karakteres autó.
Letisztúlt egyszer? vonalvezetés kiv?l belül.
Nem pörgös,de er?s motor( 6 henger). 220km/h volt a max eddig) Állítolag viszi az órában megadottat. (240)
Nem gondolná az ember,hogy milyen fordulékony.
50% al kevesebben dudálnak rám valamiért.... :)
Kényelmesen lehet hosszútávon utazni vele.
Bazi nagy csomagtartó, A hátsó utasok is kényelmesen elférnek.
A mai igényeknek is megfelelö felszereltség. (bitang jó szervó,légkondi,elektromos ablak,elektromos tolotet?,1 elektromos tükör,elektromos hátsö függöny,Automata antenna,ABS,légzsák,kipörgésgátló)
Sose szerettem a márkát ,de mostmár az álmom egy új E :)
S?t elöbb vennék használt Mercit mint valami új alsóbb kategóriás márka képvisel?jét.
Rossz, hogy elmúlik az id? felette bárhogy is szeretném. (ez minden autóval így van) Mercinél ez minimum dupla id?.
Nagy a tankja....70 liter :) Tele ritkán csurgatom.
"sokat eszik" mindennapi városi használatra gazdaságtalan.
Aki nem tud parkolni Suzukival az meg se próbáljon ezzel.(A méret miatt) csak 1 légzsák:( viszonylag kics kesztyütartó.
Magas kötelez?.(hacsak nem bonus 10 van) az van természetesen.
Biztos van még, de ennyi jut eszembe hirtelen.
- Labdaszonda csere(alkatrész 27e.), Kuplung munkahenger (Alakatrész 8e.) Bal elektromos ablak kapcsolo kontakt hiba.
- Gumi fékcsö csere ráférne, olajcsere,gyertya, olajsz?r?,de ez természetes. A pesti utakon a leng?karok is kezdenek amortizálódni. Nem taraktor, hogy bírja....
- Vizsgán csont nélkül ment a jobb hátsó kerék felett apró korrodálás(két körömnyi púposodár észlelhet?) ,de orvosolva lesz.
Ismer?s szerel? korrekt,de sajnos csak a telefonját tudom :) meg ,hogy Budaörsön van.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1991 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 201000 |