Autók » Mercedes-Benz » 200-500 E (1984-1995)

200-500 E E 320 Coupe

Egy igazi cirkáló!

E Class 320 Coupe SporLine/ 1993
Hát ez vadkutya! Full extra, sportba szintez is. A 255-ös kerekeket bármikor forgatja.
4000-ig olyan a hangja mint egy tanknak (gyári kipufogóval), felette meg mint a hurrikán! Sport ötös autómata, sper difi, szintezés, és a 230 PS gondoskodik a benne ülők szórakortatásáról!
Lehúzott ablakokkal, B oszlop nélkül meg a sétálgató csajokat lehet szórakoztatni. Én nem mondom hogy ez a legjobb Merci, mert nem is, de aki szereti a klasszikus Merciket az egyszer vegyen egy ilyet! Egy igazi cirkáló! Megéri! Főleg amikor jön egy tolakodó Opelos 120-nál, akkor padló 3 (170) ,4 rögtön 200, aztán vissza 120, és nem mer előzni. Népnevelő.
Fogyasztás? Az ilyen autónál nem számít, de a kíváncsiaknak:
120 tempomat, itt eszik a legjobban 9-10, de nem jellemző.
Vegyes: 13-15 liter.
Tolva: ???? Sok.

Jó tanács: CSAK NYUGODT EMBEREK VEGYENEK ILYEN AUTÓT!
A kis izgága tolakodó fiatal söfőrök, a bucibuci zenével maradjanak az opel és szuzuki márkáknál.

- Bal hátsó kerékcsapágy 13000Ft.
- Gyertyák, de hát ez kötelező.

Még nincs tapasztalatom.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 200000
Előző autója? W123 300D Következő autója? MERCEDES
Verdikt (8.3/10)

Mercedes-Benz 200-500 E 1984 (1994 - 1998)