Autók » Mercedes-Benz » 200-500 E (1984-1995)

200-500 E e300d

Az utólsó mercédes ami megfelelő a névhez

Az autót egy öregúrtól vásároltam aki vigyázott rá és rendszeresen szervizelte!Sajnos sokat állt az autó kb.1 év!Vásárlás után egy teljes nagyszervizt kellett megcsinálnom!
2év dinamikus vezetés nyüstölés után a sokmindent ki kellett rajta cserélni!összeségében kb.200.000.-Ft(I.osztályú alkatrészek,munkadíj benne van ebben) költöttem rá két év alatt és így kaptam egy tip top autót!Mindenkinek ajánlom aki egy megbizható kényelemes tágas autót akar!Ez az utólsó megbizható mercedes!!!még 1 évig használom aztán eladom mert szeretnék vásárolni egy 3 éves autót!Ragoszkodnék a márkához de sajnos az itt olvasott népítéletek és az ismerőseim tapasztalatai alapján nem merek egy új mercédesbe(elektronikus hibák tömkelege,megbizhatatlan,drága fenntartási költség) beleülni! tesztek,népítéletek alapján a következő autóm volvo s60 d5 !

- fékbetét,féktárcsa
- hengerfejtömítés
- benzincsövek,elöregedett csövek cseréje
- motor rezgéscsillapító teleszkóp 2-szer
- pollenszirű,gázolaj szürő
- hátsó legéscsillapító
- adagoló tömítések

márka szervíz felejtős

mivel öreg autóról van szó egy hozzáértő autószerelő bármit megcsinál rajta!Nincs benne elektronika!Saját szerelő!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1994
Előző autója? punto Következő autója? volvo s60 d5
Verdikt (5.2/10)

Mercedes-Benz 200-500 E 1984 (1994 - 1998)