A Világ legjobb autója!
Igazi örökregyártott autó!8 szelepes 2.3 lieres benzines nyomatékmező.A fogysztása a szelepek és a hengerűrtartalom függvényében normáslis volt.8 tól 12 literig.
Kényelem állati!Nem rohadós autó.Kasztnist csak a gyárban látott.736.000km volt benne mikor eladtam.Olajfogysztásról nem kell beszélni mert egy benzines motornál ennyi km után 7-8 deci nem sok.Egyébként a dieselek ekkor még semmit nem esznek.Kényelemes jól lehet vele parkolni mert a szervója a legjobb a világon.
A dinamikája nekem megfelelő volt.Megindult renedes a 200nm nyomatékkal és a 136 lóerővel.Na meg persze az 1400kg német ipari acéllal.
Soha meg nem tréfált.Zokszó nélkül tűrte az autópályán való hajszólást a 200-as tempót.Hülye voltam .De a gyár a mercedeseket hülyékre méretezi.Böszme combos motor,ami 2 szer olyan erős szerkezetileg mint ami szükséges lenne, nem tudod úgy széthalytani mint egy audit vagy egy BMW-t.És ne szájaljon nekem egy Japán nagyautós sem mert azok 400 ezer után már mennek az öntödébe.Ja és azok 200 ezer után eszik az oljat rendesen.De maradjunk a német autóknál. Pedig a BMW-t és az AUDI-t is mádom.Minden dög német gépet.De ez valahogy más.Nem kell hülyéredícsérni pedig ezt kellene.
És feltenném a kérdést!!!Ki hallott olyat h merciben dugórepedés, hajtókar kiköszönt a blokkon, csapágyas főtngely törött vezérmű,vagy hogy folyik az olaj a szimeringeknél..Jó mert én sem .Meg a szerelők 100% sem.És a mercedes rendelkezik , már lehet h lemásolták a japók,de a világon először ők alkalmaztak olyan főtengelyszimeringet ami utánfeszíti magát.Ezt már a BME-en is tanítják a gépészeknek. Hiába volt Bmw párti az összes cimborám elismerték h a Merci többet bír.
Hiába.Károly herceg egy ilyen 230 as coupéval közlekedett annak idelyén.
- Csak aminek el kell.Gumi ,fék.
- Nefeledjük ez egy merci.Így kuplungozni 600.000-nél kellett.
- Vízpumpa 200.000-ként.Még Ilyet!
- Sok-sok elektronika van benne de szerencsére csak a tetőajtó kapcsoló adta meg magát.6000-ft
Magamhoz:)
A hobbim a munkám!!!