A stuttgarti pikk ász
családomban a Mercedes-Benz iránti rajongás többgenerációs tulajdonság. Régi álmom volt egy igazi bitang csillagos. A választás pusztán ízlés kérdése- személy szerint a szögletes formákat szeretem, nem tetszenek az utána következő kereklámpás változatok. 4200 ccm, 280 LE, V8, közelítőleg 2 t- ezek azt eredményezik, hogy újabb évjáratú Mercedeseket és BMWket kell ellenfélként kezelnem. Egyébiránt nem stílusom a frenkelés- erre az autóra ha ránéznek, sejthetik, hogy mire képes. A csikorgó ELSŐ kerekek (hahaha!!!), a morcos hangúvá barkácsolt 4 hengeres motorok (hehehe!!!) és a pirosra fújt fékek+ streetracinges szélvédők (hihihi!!!) maradjanak meg a swiftes és corsás kissrácoknak (akik nagyvasverőnek mondják az 1300as swiftjüket/1.2-es opeljukat :-DDDD) Stuttgart dámáján nem látszik az elmúlt 12 év; törés nélküli, hibátlan gép, 2 év alatt a klímát kellett feltöltetni+ esedékes szervizeken kötelező alkatrészek, olajcsere, ilyesmi) Összeszerelési minőségén még érezni a régi "életfogytig használható" filozófiát. semmi nem nyikorog, zörög. a kocsi teljesen gyári állapotú. Biztonsági felszerelései a mai napig megállják a helyüket. Egyetlen hátránya az automata váltó volt számomra, amíg meg nem szoktam. Az erőtartalékokat azt hiszem jellemzi, hogy padlógáz kivételével nem használja az 1 es fokozatot, 2-ből indul mindíg. Sok szebb, újabb, gazdaságosabb, modernebb autó van ennél; JOBB nincsen, a legjobb elérhető áron kínált autó.
- klíma töltés
árendás-solymár
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | bora 1.6 (TRÉ!!!) | Következő autója? | amíg össze nem törik nem kell más (szétesni nem fog) |
Verdikt | (7.4/10) |