A púpos szeret?
Egy kicsit túl drágán megvettem gyermekkori álmomat 1400000.-ért vezetett szervízkönyv, only egy tulaj, ismer?sé volt, tehát tuti. A nagy szerelem hamar leágazott. Most is szeretem, de nekem sajnos nem az igazi. Most hibátlan, fillérek hozzá minden, de nem tudom.
Nagyon tety? 1500-2000 fordulatig, de utána nagyon megy, akkor viszont, mint egy IFA úgy füstöl, pedig az olajat alig eszi, gázolajból is elég neki városban 9 liter, pedig automata, és szinte folyton ment a klíma. Klíma, itt van egy kis érdekesség, iszonyat h?t, újkora óta nem kellett tölteni, de ha nagy gázadásra hirtelen leveszem a lábam, akkorát zuhan a fordulatszám, hogy le is áll, ezt a mai napig megoldatlan, habár már jól kezelem. Megjártam vele Horvátországot, összesen 1700 km-et, 6.9 l fogyasztással, csodás volt.
Hát ennyi, aki ilyet vesz biztos nem akar többet más márkát ezt garantálom.
- Vásárlás után rögtön viszkokuplung csere: 27000.-, Antenna berohadt: 7500.-, Szilentek cseréje: 28000.-, nagyon leült úgyhogy új rúgók össz.: 28000.-,
Czimbula (Szentendre) Van ott egy Peti nev? fiatal srác, minden a kiss ujjában. Profi, mindent megold.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | omega | Következő autója? | Hülye kérdés! Mercedes C vagy W210 |
Verdikt | (6.9/10) |