124 200d 300d a LEGJOBB AUTÓ a világon!!!
1999-ben vettem a megkímélt 200d-t. Fehér, telioldalas. Vigyáztam nagyon rá mert megérdemli. Akkor 8 éves volt és azért a pénzért 1 éves passatot vehettem volna,de nem! A Merci az autók királya a királyok autója, és ezt nem mondják más márkára, nem véletlenül. Ha jó állapotút veszel örökös mint a nyomorúság. Ha szakadtabb akkor költeni kell rá. Ezt megtanultam.
Ezzel soha nem volt gond. Nem kellett azon gondolkozni h elindul e, odaérek e stb.. Ez indult és ment, nem volt soha gond. Laza 10 év alatt meguntam, h nincs gondom az autóval, nem láttam még szerelőműhelyt belülről, nem tudtam egy szervíz v szerelő számát sem fejből. Mert nem kellet! Így hát eladtam a legjobb barátomnak akinél ma is van.Semmi baja, olajcsere, fékbetétcsere és még mindíg megy.Többször vissza akartam vásárolni de a barátom is megszerette és nem hajlandó eladni.
1 éve vettem egy 124 300d 1988-s évjáratút olcsón. Erre volt mit költeni de ez sem volt vészes. Állaptra is sokkal rosszab mint az ami az enyém volt.
De szeretem, jó vele menni. Kényelmes, kimegy a világból. A mai elektromos autócsodák sehol sincsenek. Beszélek itt a japán szaroktól a francia és sorolhatnám. Ha autót akarsz venni merci 124. Az összes taxis és autószereló megmondja ha nekem nem hiszel.. Elöbb vennék egy 123as v 124 es öreg dizel mercit mint akár milyen más köpőcsészét.
A régi mercik még akkor is menni fognak amikor a "most új autók" már nem. Jelenleg 1000000 huf-ért jó állapotú 124est lehet kifogni ha körbe nézel. Kár hogy nem gyártják már. Akkor vennék egy újat és az életem végéig kitartana.Az tény ha betartod az olajcserét stb, akkor több mint 1000000km elmegy. Nézzd meg a többi autó mennyit megy el és hogyan..
A benzinesek nem ilyen tartósak ahogy hallom.
Sok sikert a választáshoz, remélem segítettem!
- 1db motortartó bak 14000huf - Semmi más!!! -
Haverom