1.010.000km magáért beszél!!!!
Hihetetlen autó!!!Nem hiába használ Mercedest az angol királyi család! 1.010.000km!!!!!!!!Ennyi van benne.Asztriában vettem,10 éve egy már akkor is idősebbnek számító autószerelő úrtól.Mivel a munkámhoz feltétlenül szükségem volt egy üzleties, erős, megbízható autóra tudtam nekem ez a modell kell, turbóval v anélkül.15 év alatt sem nálam sem az öregnél soha nem állt le az öreg feketemetálos.Nagyon becsben van nálunk tartva a masina, gyerekek sem csikorgatva használják,különben nem is engedném hogy vezessék.Ez nem rohad mint a kereklámpás, pedig motorikusan azok már ennél is jobbak.Ez örökre készült megmarad.A kereklámpásból meg vettem 2002 évjáratot pont a modellváltás előtit.Kérésemre a gyár 250-es turbodiesel motort szerelt bele,pedig akkoriban ezt már nem tűntették fel a motorlistán,de érdekes módon a berlini taxisok ilyennel kapták!
Elfogult vagyok a márkával főleg mióta átfordult az óra.És még ennyi km után is csak annyi baja van a belsőtérnek h a vezető környékén kell kárpitoztatni./ülés könyöklő kormány váltó/.
Aki az állítja h az övében 200-300 közötti km van azt vagy átverték vagy hazudik.600.000km után eszik 5 dl olajat.
Az enyémet győrüzni kellene mert Ő már 1 litert is benyeli.Na de ennyikm után nem sajnálom tőle.Mégis csak velem együtt 1540kg-ot mozgatot 15 évig./
- Kipufogó 450.000nél kopletten! Csak a Mercedes kipufogók ennyire időtállók!!
- Fékek, 600.000-nél kuplung.815.000-nél illett már váltót cserélni mivel a javítása annyi lett volna mint ez az osztrák barát által adott.Turbó 500.000 ezrenként!!!Hozzátenném h kollégák Vw Passatja 120.000 ént fogyaszt el egyet.
- Meg persze égők.belsőtérvilágítás2szer.Teljes futómű és kormánymű felújítás 900.000-nél
Börner Fuchs Oberwart
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | Sierra 2.0Ghia 85 | Következő autója? | W210 kereklámpa+Ő örökké!! |
Verdikt | (8.7/10) |