Régi, kicsi(?), elavult, de a korát megel?z?
Szeretem. Féltem a dizelt?l, eddig csak benzines járgányok voltak, köztük egy 190 E 2000-es. Amikor az els? mercit eladtam elátkoztam magam, visszavettem volna drágábban is:-) Több márkát is kipróbáltam, de egyikben sem éreztem olyan jól magam, mint a Merciben. Ezzel nem kell szervízbe rohangálni, csak a kopó alkatrészek miat ritkán, de nem azért mert köhög a pici, vagy nincs kedve menni. A 2.5 TD motor hihetetlen dinamikával viszi a nem is tul könny? kasznit. Kevés 190-est láttam annyi extával, mint amit ebbe belezsúfoltak, AMG bör bels? ülésf?téssel, 4 el. ablak, el. tolótet?, klíma, tempomat, el f?thet? tükrök. Olyan autó amibe csak tankolni kell és menni vele, nem kell félni, hogy ott maradok valahol az úton. Nem fogy bel?le semmilyen folyadék, nem kell indulás el?tt ellen?rizgetni a szinteket. Azt gondolom a konstrukció kicsit elavult, de ha 1984- ben ilyet tudtak alkotni a német márka mérnökei, akkor feltétel nélkül bízhatunk a csillagban:-))
Nem tagadom kicsit elfogultra sikeredett
- Hátsó lengés csillapítók, bal els? kerékcsapágy.
magánszektor
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | 405 sri 1.9 benzin | Következő autója? | Mercedes Benz E, esetleg C |
Verdikt | (8.3/10) |