Nem hinném hogy egy Mercedesnek címet kéne adni
Nagyon jó autó, én sok új autóban ültem, sok sok extrával felszerelt autókban, jók jók, de a mai autók sablonok. Nincs ismertet?jegyük, pl nem tudod ki jön szembe, hisz mind ugyan olyan. Ráadásul, 20 év múlva, a mercim (amúgy el is van nevezve: F?nök) még mindig van esélye talpon lenni, ha mástnem szép komótosan kijárni a garázsból lemosni, és visszajárni, és büszkélkedni a veteránvizsgával, de megnéznék egy mai bármilyen autót 20 év múlva 730.000 km-rel. F?nök szomjas jószág, nem tagadom, zabál rendesen, 11 fölött eszik a 2000res benzinmotor. De megéri. Egy öröm menni vele. Pedig sokáig a n?nem? felmen?m használta, és mégis megy!!!! :-) volt rajta pár indexbúra csere, néhány parkolás miatt. Szegény f?nök... Ja a mai napig 210 környékén jár a vége, jelzem 4000 körüli fordulatnál! Ennél az autónál nem számít az id?, nem számít a kilóméter, van egy fílingje, ráadásul ültetett, és fekete! Spoiler hátul, Fittipaldi alufelnik, tényleg szép. Szerelem els? látásra.
- 19 év után a szinte újan beépített sport rugók elfáradni t?nnek, és volt egy hengerfej javítás is rajta 500.000 km-nél, Apró csepr? dolgok, pl tet?ablak hajtása. fékbetétek, stb.
Egy igazi régi vágású szakihoz vittem mindig, aki merci-specialista, és a mai napig elcsodálkozik rajta. Mindig mondja hogy adjam el, mert már öreg, meg minden, és tud is rá egy vev?t. Saját magát.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1985 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Mercedes C180 metál fekete |