Keleteurópai caddilac
Németországból hoztam magammal egy kirándulás során. Fehér, bordó belső, kívül-belül makulátlan. Egy idős hölgy tulajdona volt, aki egy kisebb koccanás után félt a vezetéstől és 7(!) évig nem használta az autót.
2000 eurót adtam érte, (kb 550.000 ft), aztán bevittem a szervizbe és mondtam hogy mindent csináljanak meg rajta. Kicsit kevesebb mint 300ért csinálták cserélték ki: összes fék, lengőkar, kardántengely, csukló, összes olaj, kipufogórendszer, stb...
Hogy mi volt ezután? A csajok odavoltak érte, a munkatársaim vele(m) akartak hazamenni, a családom is imádta, nagyon jó feeling volt. Alig fogyaszt, van presztizse, kényelmes, minden kúton meg akarták venni, dízel létére némán suhan... Mindennel együtt nekem kb 1 milkóban volt a autó, de ma adtam el 1.3M-ért a neten. Ezt a pénzt nemes célokra fordítom és kimegyek egy hasonló állapotú c200-asért.
Összefoglalva:
Volt már pár autóm, de ezt felűlmúlni egy sem tudta. Aki alatt volt már merci, az mást nem vesz mert játékautó az összes ehhez képest. Amikor az ember gyerekként az ovodában autósat játszik, valahogy ilyennek képzel egy ideális autót. És ez az. Nem több de nem is kevesebb mint egy jó fogyasztású, agilis megjelenésű, megbízható autó, amit senkinek nem kell megmagyarázni.
Kiknek nem ajánlom: tesco-parkoló bajnokainak, tuningbuz#knak, meg hasonló elfajzott alakoknak.
Kiknek ajánlom: a nyugodt, lehúzott ablakos, laza suhanást kedvelőknek, akik értékelik a tradícionális minőséget.
- Érintkezési hibák: - Néha előfordult, hogy elromoltt a bal első világítás és index. Ilyenkor meg kell keresni az odavezető kábelköteget és rendesen leföldelni. És kész is. - - Kilóméter-óra megállt: - Ilyenkor ki kell kapni a plexit, és kicsit megmozgatni a szám-görgőket.
Nem írok semmit, mert már nem oda hordom.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 142000 |