Előzés csak lendületből!!!
2002 nyarán vásároltam. Az összes gép közül, amiket megnéztem ez látszott a legjobb vételnek. Bár az eladó elég tetű volt és elhallgatott pár dolgot, ami miatt lehet, hogy nem vettem volna meg. Már nem bánom. Eddig még soha nem hagyott cserben. Bár egyszer amikor a hűtócsonk eltört, majdnem. Belülről kényelmes, jó az úttartása. Gyorsulása szinte semmi. Viszont, ha belendűl, akkor vidáman száguldozom és előzgetek. Már több, mint 300 ezer km. van benne, de különösebben nem érződik az autón. Max. a menetzajok. A fogyasztása 5,5 - 7l között van függetlenül, hogy hol és mennyire terhelem meg az autót.
Azt, hogy megérte e az árát? Azaz megérte (megéri e) kb. 3 szor annyit kiadni érte, mint más hasonló méretű autóért? A mai napig nem tudom. Viszont szeretem, megbizom benne. Ha egy fiatalabb autót is akarok majd venni ezt biztosan megtartom.
- Hűtő eltört, ékszij feszitő görgő, inditó motor, motor leállitó rakoncátlankodik, motorháztető belső boritás hullik.
Saját magam vagy Karcsi szerelő a XVIII-ból.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1985 |
Előző autója? | Express | Következő autója? | Valami jobban gyorsuló. Talán egy Bömbi? |
Verdikt | (7.3/10) |