Az igazi családbarát.
Jo,megbizható,szeretjük. Nem hagyott ott sehol,pedig mindenapi használatba van,és nem keveset,magyarországi üzembehelyezésü,elsö tulajnál 3évböl 2,5 garázsba állt,következö gazdája 14 évig használta,nállunk 2004 január ota van,télen 2izzitás és már ketyeg is,-17 be is!!!.Sajnálom,hogy klima nincs benne. Hazaérek vele,nagyobbik kislányom egyböl lefut hozzá és megsimogatja,nagyon hozzánk nött,meg is igértem neki,hogy nállunk örök kenyeret kap,kasznin van pár rozsdafolt de egy 21 éves autorol van szó.Megszületett második kislányom igy már kicsit kicsi a csomagtartoja,de orvosoltuk a problámát vettünk mellé w124 300D kombit.Visszatérve,vannak haverok és azt monják miért merci,amig nem volt mi se tudtuk,de most már TUDJUK miért MERCI!!!!
- 4 féktárcsa+fékbetét+munkadij 32000, 2 elsö lengéscsillapitó 14000/db,kipufogo, olaj,olajszürö,levegöszürö,gázolajszürö 15000 ként,2 évente izzitogyertya,mind az öt egyszerre,vezetö ülés,
Lendvai Autoszerelö Sopronkövesd,
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | 309 GTI | Következő autója? | Marad!!!! Majd mellélyük w126 v. w140 |
Verdikt | (7.6/10) |