Autók » Mercedes-Benz » 190 (1982-1993)

190 190 E kat 2.0

Ami megkereste a többi árát

Munkásautónak használva naponta rótta az utakat,hiba nélkül.Egyetlen baja hogy nagyon kicsi és ebből adódóan kényelmetlen. 200 km után úgy estel ki belőle hogy minden bajod van.Az árát bőven megkereste,és vagy 20%-al drágábban adtam el mint amennyiért megvettem, persze azt mondani sem kell hogy agyonütött állapotban. aki megvette a mai napig használja szintén munkás autónak.Aki nem konyít valamicskét a mercikhez az ijen öreg technikát ne vegyen mert szinte tuti hogy a nagyrészükben már a világ kilométere benne van,és csak átkozni fogja ezeket, a különben nagyon jó autókat.

- ablaktörlő motor de az is csak össze lett buherálva hogy valamennyire működjön.

nem látott szerelőt.olajcsere otthon, az sem rendszeresen

Fenntartási költség (8) Évjárat 1988
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 220000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 200000
Előző autója? W126/280se Következő autója? MB300D W210 már meg van W140 500SE ezis megvan
Verdikt (6.8/10)

Mercedes-Benz 190 1982 (1990 - 1993)