A lenyugvó napnak is van ereje
Tulajdonkeppen nem volt igazi problemam az autoval.Viszonylag sokat koltottem ra de a mechanikus ablakemelon kivul egyik kiadas sem vol eletbevagoan fontos csak a "tervszeru megelozo karbantartas" resze. Gaz-benzin uzemu , termeszetesen kizarolag gazzal jartam ami annyi kenyelmetlenseget okozott, hogy a csomagterbol elfoglalt a gaztartaly 75liternyi helyet.A fogyasztasaval nem voltam megelegedve eleinte probaltam a beallitasokal jatszani, mig egy benzinkuton a kutas ficko kerdezte mennyit eszik? 13-at varosban hosszutavon 10-et sajnos feleltem.Kicsit meglepodott , azt mondta az o 1.4-es suzukija 7 litert fogyaszt benzinbol kiszamoltuk 100 kilometert melyikunk mennyi penzbol tud megtenni, es szinte forintra ugyanott voltunk, viszont ami nekem kulon oromet jelentett a gaz lenyegesen kornyezetbaratabb uzem. Ez volt az a pont amikor megbekeltem a fogyasztasaval ugyanakkor kenyelmetlennek ereztem hogy 460 kilometerenkent tankolnom kellet, ugyanis csak 60 liter gaz fert a tartalyba a nyomas miatt.Sehol nem hagyott ott, teljesitmenyet tekintve elegedett voltam 200 km/h korul volt a vege de 140-160 korul
ereztem kinzasmentesnek az utazast. A 4 gangos valto eleinte zavart nehanyszor benyomtam a kuplungot az 5.-et keresve meg 3 ev utan is, viszont varosi forgalomban kulon kenyelmes hogy kevesebbet kell valtogatni.Ha valaki vekony buxabol kenytelen gazdalkodni de megis megbizhato jarmuvet szeretne szerintem ez telitalalat.
- mechanikus ablakemelo, ules karpit, kormanyosszekotok, szilentek
Garamasin Sándor
Isaszeg