Autók » Mercedes-Benz » 190 (1982-1993)

190 2,0 D

A jóindulatú "kisbatár"!

Az autó 95 ben vettem, az el?z? tulaja akkortájt hozta be német-b?l! A km számlálója nem m?ködött, és eléggé fura történetet találtak ki a hiba okaként..!Ezt én úgy is hagytam, még mindig ugyanott áll:) Na de mind1 több hozzáért? egybehangzó véleménye "igen"-je után megvettem.
A kerékcsapágy búgását már akkortájt lehetett hallani, de a cseréjére csak 6 évvel kés?bb került sor. A rugó meg akkor tört el, amikor egyszer hirtelen felindulásból al akartam adni! Hál istennek értettem a "jelet" és ezt nem tettem!Azóta az autót mosom illetve gázolajat öntöm bele, és megy. Illetve csak ment, mert másik autót vettünk, és ezt kb 1,5 éve beállítottuk a garázsba. Most is olyan állapotban van, hogy bármikor, bármilyen hidegben (-30) izzítás után könnyen indul.
Ez engem meggy?zött a min?ségét illet?en:) A kasztnit illet?en, a bal hátsó sárvéd?iven vannak rohadások, de ennek egy része már vételkor is látható volt, illetve, látszott hogy már az a sárvéd? cserélve volt! Most nyáron szeretném "rendbeszedni" (említett sárvéd?, néhány apróságpl.:m?szerfalvilágítás, stb..)
Menetteljesítmény tekintetében a mai olajkályhákhoz nem hasonlítható, de a maga idejében megállta a helyét!
Legszívesebben örökre megtartanám, mert imádom!

- kipufogó szétrohadt,kerékcsapágyak, jobb els? rugó, illetve a vákuumos motroleállító résszel voltak problémák. kopóalkatrészek,

Szervizelni otthon szervizeltem, akinek vannak valamelyest képességei hozzá az próbálkozhat vele, de nem árt ha van szakért? a családban..

Fenntartási költség (10) Évjárat 1986
Előző autója? Következő autója? Mercedes
Verdikt (7.8/10)

Mercedes-Benz 190 1982 (1990 - 1993)