Preciz japán diplomata
Ez eddig a legstrapabiróbb autóm,előtte német (opel,vw) autóim voltak,de ez sem hibátlan.Az elején voltak gondok,de ez nem az autó hibája,a bal elejét megtörte az előző tulaj,kilakatolta,de valszeg a vizpumpa is megsérült mert már úgy mentem vele haza Dunakesziről Kispestre hogy már nem működött mert mire hazaértem már fölment a hőfokmérő.Na egyből csere,újat raktam bele,meg a szokásos olaj,légszűrő,vezérműszij cserék.Azóta tényleg nem volt vele semmi gondom,pedig sokan rémisztgettek hogy horror áron vannak hozzá cuccok,ami sok esetben igaz is,főleg kaszni elemek,de egy 16 éves autóhoz most már elég olcsón megkapok mindent főleg bontóban.Volt még közben egy teljes kuplung szett cserélve,meg 1db fékmunkahenger. mert erősen beragadt.Számomra az előnyei az autónak az hogy elég megbizható,nagyon kényelmes,futóműve nekem elég merev,kicsit kemény.Amit nem szeretek benne,elég sérülékeny a kaszni,könnyen törik,a másik meg a fogyasztás.Sok azért városban a 10-10,5 liter egy 1.6-os motortól.Ezen kivül tényleg nincs bajom vele,remélem igy is marad.
- vizpumpa 28000,full kuplungszett 48000,fékbetétek,egy fékmunkahenger mert már erősen berohadt,új ára 110000,japkerbe 10000-ért kaptam.
sógorom autószerelő,ezeket simán cserélte.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1992 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 42000 |