Autók » Mazda » Xedos 6 (1992-2000)

Xedos 6 1.6i DoHC

A megölhetetlen

Megvettem az autót kb az értéke 30%-ért. Nem volt vele eddig semmi baj. Beleszerettem. Sajnos az előző tulaj nagyon elhanyagolta, ezért sokmindent kell és kellett eddig csinálnom rajta, de megéri. A váltó miatt vagyok úgy vele, hogy fantasztikus. Sajnos nem vagyok autószerelő, ezért nem vettem észre, hogy maga a váltómű és a körülötte lévő alkatrészek "enyhén" elhasználódtak. Ezért mentem vele. Olaj- és gyertyacsere után 4esben 170km/h-t bírt kb 6800-as fordulatnál. egyszerűen lelőni nem lehetett... A másik hatalmas probléma a fényszóró... barátok közt is legalább 80 000,- Ft 1. tehát nem nagyon érdemes összetörni. nekem szerencsére még működik de ha meghal teljesen, akkor érdemesebb inkább japánból megrendelni. Szóval szerintem sportos és kényelmes. nem vagyok kicsi, 195 centi magasra nőttem és kényelmesen elférek benne. nem magas, nem alacsony. egyszerűen tökéletes. melegen ajánlom mindenkinek.

- Váltócsere az előző tulaj miatt. (40 000,- a váltó és 20 000,- a szerelés, ha talál az ember váltót!)

Ismerősöm + magam szereltem

Fenntartási költség (4) Évjárat 1993
Előző autója? 626 (1985) Következő autója? Toyota Supra...majd soká...ha nagy leszek...
Verdikt (6.3/10)

Mazda Xedos 6 1992