Premacy - a sportos apukak autoja
Imadjuk :) Mielott megvettuk, feltunk a torott autotol(elol - hatul meg volt utve --> karambolban kozepen volt 2 auto kozott), de mivel szepen kipofoztak, igy, proba cseresznye alapon belevagtunk. Az ulesek eleinte kemenynek tuntek, de rajottem, hogy csak az elozo 20 eves 626-ban voltak tul puhak :) A kormany es az ules megfelelo beallitasa utan mar nem fajt a hatunk :) Hosszu es rovid tavon is nagyon jo auto, 5.5 literes atlagfogyasztas a jellemzo, persze ez valtozik vezetesi stilushoz merten. En eleg sokat dugozom, de igy is 6 liter alatt eszik :) Nagyon jol pakolhato, szuper, hogy meg az anyosules is lehajthato, igy szinte mindent tudsz vele szallitani. Egyedul negativum talan az volt, hogy mikor takaritottam, az egesz nap elment, akkora nagy :D de ezt szerintem senki sem banja. Nagyon igaz ra a megbizhato japan gyartas: nalam semmi baja nem volt, 1x elfolyt az elejen hutoviz, mivel mar torotten vettuk, de a szerelonk meg tudta javitani, igy meg abbol sem kellett ujat venni.
A motor teljesitmenyerol annyit, hogy hat ennel az autonal tanultam meg igazan mit jelent a turbo...2,5as fordulat utan kezd csak igazan huzni a palyan, igaz, nekem nagyon hianyzik belole a 6ik sebesseg, szerintem elbirta volna...
Gyarilag 5 szemelyes, de hatra meg lehet 2 szeket berakni, ha az ember akarja vinni a gyereknek a fel focicsapat is a hetvegi meccsre :)
Roviden: megbizhato, alacsony fogyasztasu csaladi auto, viszont ha kell, disel ide - disel oda, kelloen sportosan veszi az akadalyokat.
- Hutoviz elfolyt - torotten vettem, szoval az nem tipushiba volt :) - Ezen kivul csak olaj es fekcsere volt, mas nem.
Csok Otto, Pozsony mellett
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |