Autók » Mazda » Premacy (1999)

Premacy 2.0 DITH

Mazda az örökévalóságnak gyártva.

2005 ben vásároltam Németországban , akkor egy Opel Zafirából ábrándultam ki épen mivel a keresetem jó része (1000 euró/hó) rá ment. Haza járó autóként vettem de ketten használtuk, ezért falta a kilométereket. Most jelenleg az egyik családtag használja mai napig (piaci értéke véget nem szabad eladni). Ezt az autót az öröké valóságnak gyártották , csak a só az ellensége. Ennek egy ellenszere van az alváz védelem+olajjal való kifújás.Soha nem hagyott cserben , a gyári akku 13 évet bírt ki. Fogyasztása jó átlag 5,5 liter. -25 fokban is könnyen indul !!! 1600 as fordulatig jelen van a turbó lyuk, úttana húz a végtelenségig . Klíma jó , utazási komfort kiváló. Mivel a 626 technikájára épült ezért az alkatrészek árai is itt keresendők , ( márka és kereskedés függő)Kb mint Suzuki SX4/ Opel Vectra.Sajnos pályafutása alatt kétszer megtörték , mind a kétszer autópályán és magyarok a követési távolság számukra luxus volt. De mivel vonóhorgos ezért minimális kárral megúsztam ( lökhárító csere) ,ellenben az elkövetőket mind a két esetben autómentő vitte el. Aki megbízható tágas autót keres annak bátran ajánlom !

- Csak kopó alkatrészeket kelet cserélni .

Autó szerelő vagyok ezért nem vittem sehová.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? Zafira 1.9 D Következő autója? 5