állom hajó
nos, kedves mx3 leendő tulajdonosai. kezdem a dolgokat - megvettem egy 94-es mazdamx3-ast, megtetszett, a pénzem fogyoban volt, bele kellett hogy ugorjak. azota azt az autot használom. egyszer sem volt hogy ne indult volna, megy, minden jo rajta. de hozzá kell tegyem, figyelni érdemes vezetése közben. Régi autó... lassan 15 éves, jézusom, még leirni is sok, egy auto életében... főleg ha elhuz melletted egy mercedes cls....
na mindegy is.
ami jelenleg hiba az autoba , balra huz, kicsit. nincs helyzetjelző, csak norm fényszoro, télen alig füt, fázik a kezem, ez hosszu tavon nem valami pálya... a váltó jobbformán a kipufogo csövön van rajta, hogy hogy, nem tudom.
ha most ráköltenék egy 100ast, ugy rendben lenne hogy még vagy 40-50 ezer km-et siman elmenne, igy necces egy kicsit.
japán, könnyen szerelhető, és nem igazán mondanám hogy csajozos auto
lofasz se nézi ezt milyen, régi azt kész : )
ja, és ne várjatok csodát, mivel muanyag az egész, mindig előjön valami uj hang menet közben... persze mindenre van orvosság.... csavard fel a hangerőt
csumpedli, szotyola mindenkinek
- miota megvan,(fél éve) vezetőoldali elektr.ablak, pár ezerért megcsinálták. ennyi
kérlek elegánsan, 8ker, dioszegin van egy autovillamossági kisiparos, abszolut emberi áron dolgozik, rögtön, és leszarja honnan jöttél, csak a lovéd érdekli, meg hogy jo legyen a gebasz
hmm, ismerős vidéken, garázs tuningosok, szétkapnak mindent sec perc alatt, össze meg még jobban
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |