Autók » Mazda » Mx-3 (1991)

Mx-3 1.8 V6 24v

A szerelmem

A kis mx-3 a kedvencem, előtte Civic-em volt szuper kis kocsi volt eladtam és mindenáron venni akartam egy CRX-et sokat kipróbálltam és hálistennek nem volt jó állapotban egysem, de egy kereskedésben megláttam a kis mx-3-at kipróbálltam és onnantol kezdve nem is kelett más csak a kis Mazda. Ez volt a második amit kibróbálltam (az első 1,6-ps volt és az nekem gyengének tünt.) és meg is vettem azóta szelem vele a levegőt (igaz volt egy pár költséges javításom rajta de istenem 14 éves). Szerintem egy nagyon stabil, jol vezethető gép és még jol is megy (inkább 100-190-ig megy jobban). Amerre csak járok tekintetek követnek a nők meg bolondulnak érte. Most kap teljes optikát a gép és ha kész lessz akkor egy tuti kis sportkocsit kapok. Eladni nem akarom mert ennyi pénzért jobbat biztos nem kapnék. Aki kipróbállja mindenkinek nagyon tetszik ahogy megy, a kényelem, hang stb.... Szerintem isten autó egy fiatal autóimádó számára is.

- Gyújtáselosztó, kormánymű elengedte az olajat, kisebb futómű újítgatások.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Előző autója? Civic Következő autója? Mazda Rx-7