Autók » Mazda » Mpv (1988-1999)

Mpv 3.0 V6

American dream

Alapvetoen amerikara kihegyezett japan talicska ennek szellemeben europai szemmel el van latva minden csiri-birivel. Elektomos ketyerek arzenalja, szinezett uvegek, dupla legkondi. De azert van ez a rovat, hogy ne ajuljunk el mindentol amit nem "made in ussr" felirattal kerult a boltokban igy ennek is van hibaja. A leghatso ablakok nyithatok de csak az egyik oldal annak ellenere,hogy a masikon is a szerkezet teljesen ki van epitve de takaroelemmel le van fedve. Az utasterben van 6 belsolampa de a tarolodobozba mar nem jutott, igy egy almacsutka a sotetben akar a gazpedal alatt is landolhat. Nem egy egetrengeto dolog de nem fert el a muszerfalon egy ora, igy a mazdanal szamolatlanul tellik az ido. Ami nagyobb gond,hogy a hatso traktusban ketto kanape talalhato amelybol egyet,elso ranezesre kivevesre alkalmasnak tervezve latna az ember egyszeru fia. Ez igy is van de mivel nem egyszeru paraszti esszel ellatott emberek terveznek autot hanem tulokos mernokok igy a sok tanulasban elpegyhudt agyukkal ugy gondoltak, hogy a kozepso ulest kell kivenni aminek nem igazan tudta senki mi az ertelme.Mivel a csomagtartot hatulrol kellene pakolni de ez a kiserlet megakad a leghatso ulesben. A hatso ules elott ha kivettuk a kozepso ulest /ami egyebkent eleg terjedelmes mertekben elore-hatra huzogathato/ van egy sehogysem pakolhato ter DE MINEK? Talan valaki felhomalyosit amit elore is koszonok!
Egyebkent kiraly egy talicska , a fogyasztasa valo igaz olyan mint a belso tere, amerikas. Ami valojaban relativ mertha ugy nezzuk ha 7 szemelyt kell elszallitani akkor mas atlagos szekeret figyelembe veve 2 darab szuksegeltetik es mar is ugyanott vagyunk sot nem fogyaszt ketszer annyit mint ket auto!!!! HA valami kell a boltbol csak a gyerekekkel megyek mert a nejem mindenaron meg szeretne tolteni a csomagtartot de eddig csak a tokefedezet korlatozottsaga szabott hatart ilyeten vagyai kielegiteseben.

- Mivel nem ifjutitan konstrukcio meg szuletese pillanatban a 15000 km-es szervizintervallum atlagosnak szamitott igy ennek szellemeben szervizeltetem ezert a surubb szervizeles miatt nem tudok grandiozusabb hibarol mert ha csak 1 aprobb valami kutyut kellett cserelni ami megelozott egy nagyobb bajt annak a koltsege mindig nem annyira feltuno mintha mar esetleg egy egesz darab vasat kellett volna kicserelni.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1994
Előző autója? xantia Következő autója? rodius
Verdikt (6.9/10)

Mazda Mpv 1988