Autók » Mazda » E2200 (1991-1998)

E2200 D Glass Van 6 szem.

Az örökmozgó

Az olaj, és a szűrők cseréjét otthon végzem, más nincs is vele. A karosszéria az ablakok körül helyenként rozsdásodik. Az eleje a kőfelverődések helyén szintén. A fék jó, a kormányzás rettentően indirekt és túlszervózott. Terheletlenül pattog, egy magasabb padkán is fenn lehet vele akadni. Hóban a téligumi ellenére használhatatlan. De imádjuk, még sokáig meglesz.

- Hátsó laprugók törtek, 30-40ezer km között. A szervíz "puhábbakra" cserélte őket, azóta hibátlan. Ami karbantartás volt rajta 13 év alatt: - Akkumulátorok, 10 év után. Első fékbetétek, 100000km után. Hátsó lengéscsillapítók, 60000km-nél. A kipufogócső a hátsó (valójában középen van) dob után mindíg lerohad. - És ennyi, az autó egyébként gyári.

Mazda Autó Óbuda Itt vettük újonnan, az átadás ugyan csúszott, ki tudja miért. egy garanciális hiba volt, a lámpák zárlatosak lettek 2 évesen, gyorsan megjavították.

Speedy Gyorsszervíz Szentendrei út Évente megnézetjük, de mindíg hibátlan. A féket, és lengéscsillapítót cserélték. Gyorsan, jól és nem túl drágán dolgoznak.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1996
Előző autója? 21043 Következő autója? nincs napirenden