El?tte én sem hittem
"Gülülámpás" 4 ajtós Corollánkat cserlétük egy 35cm-rel rövidebb autóra! Indokaink:
1) jól el szerettünk volna férni 4-en (2 kisgyerekkel) az autónkban. A Corolla sajnos e téren kritikus volt, már eléggé untam hogy a gyerekek rugdossák a hátamat.
2) Anya is jól érezze magát az autóban: könny? vezethet?ség, jó áttekinthet?ség, fordulékonyság, könny? parkolás
3) beférjen minden amit akarunk, de ne legyen egy batár
Én magam sem hittem a vétel el?tt, hogy egy ez a Peugeot 206-sal egyez? hosszúságú jármú (382 cm) ennyire hihetetlenül parktikus. Hogy a rekordomat említsem: 8 db étkez? szék, minden ajtó csukva.
A gyerekek sosem rugdosták a hátam többé!
Hát az biztos hogy nem a menetdinamikájávaal hóditott meg, de az asszony így se nyomta padlóig.
Kisgyerekekkel ideális járm? - bicajok ki-be, babakocsi ki-be, délután egy kis szunya a kocsiban, amig a feln?ttek várostnéznek, hancúrozás és kocsi átalakítási bajnokság a vendég gyerekekkel.
Hosszú távon nagyon pihentet? a vezetési helyzet, sose zsibbadtam le benne.
Nekem a kicsit konzervatív külalakja is nagyon bejött. Nem akart több lenni mint ami volt: egy profi beltér körülvéve némi vassal, hogy ne ázz meg menet közben.
Sajnos a Mazda 2 a beltér variálhatóságban iszonyatos visszalépés, a Demio a katergória élér?l az Mazda 2-vé válva az utolsó helyre került.
A 3. gyerek érkezésekor már mis se gondoltuk, hogy a Demio csodatevései 5 f?re is kiterjednek (bicajok mellé kiságy+babakocsi), így döntöttünk az MPV mellett, de a Demiot sosem feledjük.
- -
Mazda Mirai,