A kicsorbult szamurájkard
Üdv,
Nnagyon vágytam erre a kocsira , egy kollégám fertőzött meg vele .
Volt pár közös munkánk amit együtt tettünk meg a hatossal .Sok utánajárás után a választás a hatosra esett. Rendkívül kényelmes ülések elöl hátul, jó helykihasználás. A menettulajdonsága jó ,Igen szereti a motor a 3000 fordulatszám elhagyását. Akkor jön a hang és a teljesítmény is.
Had ne mondjam nem is kellett a német ipar csodái , vagy lehet ,hogy mégis jobb lett volna?
Az az érzetem ,hogy a sky aktív technológia némi anyag spórolást is takar és nem biztos, hogy itt a technikára gondolok.
Alapvetően szeretem , még mindig jó kocsi.
- Szóval : 2 éves koráig semmi. - Hibák : nekem is jött a bűvös Malfunction error -software update. - Télen beszart az elektromos tükör mozgatása. Garanciában cserélték. - A szövet ülések gyönyörűek de a takarításuk , fanatizmust követel. Vonzza a szöszöket meg minden féle bizbaszt , már unom. - Ami kvára nem tetszik, hogy gyenge lassításnál 100 felett - ráz a kormány - Szervíz: minden ok megette a fékbetétet(36000 km) miiiiiiiiii? - Szóval bevallották , ekkora kerékhez kicsi a gyári tárcsa. - Nem garis bakker . - 7,6M ft os autónál nem gáz? - Egyenlőre megyek még vele aztán meglátjuk.
Kakasd Mazda Hilz.Korrekt csapat , igazi családi vállalkozás.Mindent az ügyfélért.
Hilz Kakasd
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2014 |