Zoom-Zoom
(Jelenleg két hetes a kicsike (nagyocska), nagyon egybe van az autó. Rosszat nem tudok írni, csak lelkendezni tudok róla, igaz ennyi idő alatt túl sok tapasztalat nem gyűlt róla. Megy, mint a golyó még az 1.8-al is. Benzinest nem sokan vesznek, takarékosabb a diesel az biztos.
Egy-két extra beleférne még szerintem az autóba (szivargyújtó, computer komolyabb grafikájú kijelzővel ellátva), de ezek legyenek a legkevesebbek.
Mindent egybevetve nekem gyönyörű az autó.)
Új bejegyzés két és fél évesen:
Mégsem megy mint a golyó :) , de azért nem csalódtam benne, csak jobb lett volna, ha 2.0-t veszünk inkább, de már mindegy. Pörgetni kell és akkor megy azért, de nem mindig szeretem húzatni. 150 alatt elviselhető a fogyasztása (9l körül tartható), ez felett már nem annyira, 12 l is simán összejöhet. Nekem nagyon kényelmes, szeretem vezetni. A két és fél év alatt nem sok olyan nap volt, mikor nem ültem benne, talán 10 nap.
Kívül-belül felkrómoztam :) na, nem fullra, bár majdnem minden volt a kezeim közt amit lehet hozzá kapni, volt amit eladtam-elajándékoztam mert már sok lett volna.
Kicseréltem a papír hangszórókat a jobb hangzás érdekében, a fejegységet sajnos bajos cserélni... úgyhogy így marad, már így is jobb lett.
Én még mindig szeretem, már várom, hogy beleülhessek az új hatosba kipróbálni.
Beleültem anno, tetszett is, de maradtunk a réginél.
Eladtam 11 év után, mert ikreink születtek, 3 gyerekkel kicsinek véltük.
Inkább szenvedtünk volna benne, hogy a fene vinné el a sok k*cs*g neppert, hogy nem lehet normális használtautót venni. Egy pénztemetőt vettünk helyette, vissza akarom kapni! :)
Ha volt gazdája, nem kintről behozott vacakra gondolok ezalatt, megéri megvenni, karban kell tartani és kész. Én nagyon megbántam, hogy eladtam. 220e km alatt nem volt vele semmi komoly baja, aki megvette tőlem, neki sem.
Ezért újra japán autót akarok, magyar-gondos előző tulajtól. De lassan 2 éve tartó használtautó nézelődéstől kifáradva, csak álmokat kergetek...
- 5. ajtó teleszkóp csere - garancia - Hűtő kiegyenlítő tartály megrepedt, csere - garancia
Auto Focus - ide nem megyek szervízbe
Mazda Unicar - Eger ide szeretek járni