Autók » Mazda » 6 (2002-2007)

6 2,0 CDH GT

Mazda 6 2,0cdh Gt 136Le-mindenki szeretni fogja

Ez volt álmaim autója .Ezért( az új ára 7500000 full-full)az árért szerintem nem drága minden benne van ami szükséges . A bose hifije nagyon jó!( kár hogy a navihoz még nincsen magyar szoftver) . Csak megyek vele és semmi gond nincsen . Ez a diesel GT 136 le , megy mint a barom . Visszaváltásnál kettöbe kicsit gondolkozik de utánna meglódúl és mindenkit letúr !Nagyon kényelmes, a motorja halk .Kötelezö szervízeken kívül ( 34000.- ft.körül van)semmit nem kellett rajta csinálni. 80 ezerhez közelítünk és még mindig tipp-topp.Az asszony is imádja ki se száll belöle .Van egy h1 -sünk , de mindig a mazdán veszekszünk , hogy ki vezesse.
- u i. : ezeken én nem csodálkozom , autószerelö sulit végeztem , mindig is japán autóm volt tudtam , hogy ez minöség és megéri a pénzét -nem véletlenül adnak dupla vagy tripla annyi garanciát mint az európai autókra!- Persze biztos ezekben is van hibás darab , de nekem ez a 7. japán autóm és még eggyel sem volt bajom.-

- üzemanyagszuro

mirai

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? ignis Következő autója? mazda 6 / 5
Verdikt (8.3/10)

Mazda 6 2002 (2002 - 2007)