Macskaszem?
Nagyon szeretem, ennél jobban csak egy autó n?tt a szívemhez az évek alatt (Ford Granada 2.0 V6 GHIA 1984 gxártású), ez hasonló jókat mutat mint a ford, lehet kell mennem vele néhány évig és lekörözheti azt. A tempomat nagyon a szívemhez n?tt és a pályán vagy hosszabb más utakon ha nem túl nagy a forgalom szívesen használom és még spórol is a fogyasztással. ( mióta ausztriában tankolok nyugodt vezetéssel 110 körüli tempo+város 5,2 a fogyasztása és pályán se megy 6 fölé nagyon 140 körüli tempónál. Az dühít, hogy csak a gyengécske gyári CD-t lehet beépíteni, mert megadhatnák a választás szabadságát hiszen vannak a piacon akár a gyári áráért is sokkal jobb készülékek! Futóm? nagyon jó, nekem a 120 LE elég.
- Vadonatújan az átvételkor nem mutatott a benzinszintmér?, amit a régi gy?ri (azóta elvették t?lük a márkaképviselet jogát) kereskedés hanyagságának tudok be, mert nekik is felt?nhetett volna átadás el?tt!! Hiba oka: nem volt az érzékel?re rányomva rendesen a csatlakozó (3 mp-es munka)
Mazda Zoom el?ször,
most Autó Nippon Gy?r, id?re elkészültek és alaposak,tisztán dolgoznak
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Scenic 1.9 DCI | Következő autója? | Biztos nem francia,azok kramancok!! csakis japán |
Verdikt | (8.2/10) |