Kocsi-zom-zom, csajo-zom-zom
Szép autó, még most is megfordulnak utána. A fenti kisebb hibáktól eltekintve +bíz6ó. Annak ellenére, hogy dízel, télen a legnagyobb hidegben (-23 oC-on) is korrektül indult. A tempomat ragyogó, a többi elektronikusan vezérelt szabályozóhoz (ABS, stb.) csak gratulálni tudok, pontosak, precízek, hibátlanok. A motor, az er?átvitel szinkronban van, a beállítás után a futóm? is kifigástalan.
A vezet?ülés nekem kissé kényelmetlen, rövid az el?lapja, persze nem is vagyok átlagos méret? ( 183cm/120 kg). Drága és komplikált utólag bármilyen elektromos kütyüt beépíteni, mert csak nem szabványos beépítési lehet?ségei vannak (pl. 1/2 DIN! méret? CD lejátszót utólag csak gyárit lehetne beépíteni, ami még napjainkban is 106.000+ÁFA + beépítési ktség lett volna (cca 200-ból meg is úsztam volna, ráadásul még MP3-at se tud lejátszani) - úgyhogy maradtam a gyári rádiónál...
- Légzsákhiba visszajelzés a jobb els? ülésbe épített 13 kg-os súlyhatár-érzékel? hibája miatt, a futóm?vet háromszor kellett beállítani, mert jobbra húzott az autó, ciripel? hang a motortérb?l gázadáskor: valamilyen szelepet kicseréltek, jórészt megsz?nt a hang, a sebváltókar rudazata beragadt az akkumulátorból szivárgó savas lé miatt -kitisztították, ezenkív?l (gar. kívül) volt egy szélvéd?cserém k?felver?dés miatt, valamint egy kátyúzás miatti alufelni-javítás+gumicserém.
Dunaújváros, Aranyvölgyi út - Duna-Motor Kft. A szerviz kifogástalan, a szerel?k + az összes dolgozó udvarias, gyors, korrekt. Bárcsak mindenhol ilyen lenne. Ha még egyszer Mazdát veszek, akkor els?sorban a remek szerviz miatt teszem!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Vectra 2.0 CDX | Következő autója? | dilemmám van, mert ez jó is szép is, de miért kellene leélnem az életemet csak egy sz?ke mellett? |
Verdikt | (7.2/10) |