Autók » Mazda » 6 (2002-2007)

6 1.8 Sport

HEURÉKA!!! MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT!!!

Amikor vásároltam, csakis a külseje miatt nyert nálam a hatos mazda, egyébként egyáltalán nem ismertem a típust. De egyáltalán nem bántam meg, sőt, azóta is áldom a napot, amikor befizettem a foglalót. Pár német és francia trágyadomb után végre Autót vezethetek. (a trágyadombok a következők voltak: Passat 2000, Laguna Grandtour 2002, Skoda Oktavia 2004) Ezekkel ellentétben itt nem csörög a motor, nem zörög a kárpit, nem zabálja le a hajamat, mindig simán bírja a teljes szervízintervallumot köztes javítások nélkül, (állítólag ez japán szokás, nekem eddig természetes volt a szervíz 5000 kilóméterenkénti látogatása...) a szervízben rendesek és gyorsak (Auto-Focus), nagyon jól megy a kocsi, gyönyörű a formája, a rengeteg extra egytől-egyig kifogástalanul működik, a feleségem is tudja vezetni és nem akarják állandóan ellopni (a volt passatommal ellentétben...). Szóval mindent tud, amit egy közepesen nagy családi autónak kell produkálnia, és amit eddig egyik előző autóm se tudott. Még jó darabig használom, végre egy autó, amit nem kell 2-3 év után örömujjongások közepette eladnom, és a család minden tagja rajongásig szereti.

MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM !!!

- SEMMMMI...

Auto-Focus M3

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? pocsék Oktavia Következő autója? marad a mazda6
Verdikt (8.9/10)

Mazda 6 2002 (2002 - 2007)