Hallgatag Samurai
Hondám után el?ször kissé furcsa volt. Kicsit magasabb, nagyobb, olyan hajós érzése volt az emberfiának. De szeretni való. Hamar megszokja az ember, valószín?leg azért mert emberre lett szabva. Az er?sebb dízel motor nem hagy kívánni valót maga után, minden hol nagyon jól teljesít, egyedül télen, hidegbe kb 1 percig van az embernek traktoros fellingje a zaj miatt, de ez kb. 1 perc. Utána következ? 4. percben viszont már üzemi h?mérsékleten jár a motor és f?t rendesen, ami mostanában nem hagyható figyelmen kívül. Az autót nagyon könny? és kényelmes vezetni. A Hondához képest talán nem annyira jó az élmény pontosabban, nem annyira közvetlen, de nagyon kellemes. Egy dologgal nem vagyok teljesen kibékülve az egyébként tényleg szuper autón, az a váltó. A Honda Civic váltójához képest nekem egy kicsit gyengébnek t?nik, nem annyira pontos, nem annyira könnyed. Az autó minden egyéb felszerelése szerintem tökéletes, jó a cd-váltó, a hangszórók, persze nem High-end, de nekem teljesen megfelel, kényelmesek az ülések. Szóval mindent egybe vetve egy remek autó, remek min?ségben.
- Eddig csak izzót kellett cserélnem.
Mazda Mirai
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |