Gyíteeee!!! hohohooooo!:)
Mindennap egy kis muri. Imádni való dög! mindenki megnézi és pislog is az erején.Iszonyatosan kényelmes még hosszú utakon is. A teljesítményt igaz meg kell fizetni de hát valamit valamiért. :) De megéri :) Lassan vezérlést kell cserélni rajta és egy kis beavatkozás szükséges a jobb hátsó sárvédőíven... Minden forintját megérte az autó, hiába volt bosszantó néha egy egy hiba. Komplett lengéscsillapító szettet kapott illetve új tárcsákat és betéteket. Továbbá új első futóművet. Főleg a légtömegmérő hiba volt bosszantó mert akkor fel ugrott a fogyasztás 18-19L/100km re:) de ezt hosszas vadászat után orvosolták. ezek után jött egy féltengelycsukló csere aminek a beszerzése nem volt egy egyszerű dolog de sikerült. Folyamatosan foglalkozni kell vele és nem betartani az előírt 10 000km-s olaj csere periódust ,hanem jóval előtte 5-6000-ként cserélni. Mivel hatalmas hő van a motornál ezért nem árt az óvatosság. Továbbá az injektorok karbantartása az egyik legfontosabb dolog mert komoly hibát tudnak okozni. Mindent egybe véve egy nagyon vagány kényelmes, nagyon erős gép. Minden napom ünnep amikor vezethetem!
- -féltengely - -légtömegmérő - -hűtő
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2006 |