Autók » Mazda » 626 (1991-1998)

626 2,0D,Comprex

Szép nagy japán tank

nekem a 3. japán autóm nagyon megvok vele elégedve soha nem hagyott ott sehol. Kényelmesen lehet utazni 5 szem.+csomagokkal is igaz hogy ilyenkor azért nem egy erőgép de ha felporgött 110-130km/h-s átlaggal 5L-(termelt). Na de normális használathoz tökéletesen bevált igaz megkell adni neki ami jár 200000km nél cseréltem vez.szíj+fesz.görgőket +olajat szűrőket össz.:80000Ft-bol szerintem ez reális ár más hasonló kategóriás autóhoz sem lett volna olcsóbb viszont hogy rosszat is mondjak róla: iszonyu nehéz eladni, félnek tőle az emberek mert öreg,nagy japán tank pedig szerintem nem egy csúnya auto, nem csörög nem zörög, megbízható, talán még egy kicsit elegáns is. Hihetetlen hogy a 10-15 éves mazda váltót jobban megtodták csinálni mint sok mai /korszerü/ új autónak. A fékeket muszály megemlíteni mert a 4 tárcsafék 200-as gumikkal iszonyu jól fognak picit hozzáér az ember és mindenki bólógat az autóban Még csak próbálkoztam az eladással (nem nagy sikerrel) igaz még csak 1 hete de ha tehetem a köv. autóm is mazda lessz

- el.tetőablak szilentek 6500Ft/db. olaj, szűrők, fékbetét 8000Ft amúgy semmi

Fenntartási költség (8) Évjárat 1995
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 142000
Előző autója? colt Következő autója? mazda
Verdikt (7.7/10)

Mazda 626 1991 (1996 - 1997)