Európai ember vegyen európai autót
Azért vettem ilyet mert kellett egy jó utazóautó.
Na ez nem az.
Naívan azt hittem,hogy ebben kényelmes lesz 1000kmt levezetni,sajnos a japánok a maguk 1,5m magasságukra tervezték ezt az autót,1,8m testmagasság felett elöl még csak csak de hátul lehetetlen kényelmesen utazni,és nagyon alacsonyan kell ülni az is rossz.
A csomagtartó jó nagy.
A belső igényes.
Kívülről sem csúnya.
Nekem a technikai igényességgel volt bajom,mert biztos tök jó és precíz kocsi volt új korában,de én 8 évesen vettem,és azt hittem ez tartós és erős kocsi lesz.Tévedtem:a Japán autók arra valók hogy hétvégén leugorjunk vele a nagymamához,komoly használatkor szétperegnek,Olyan mint a kvarcóra ,megveszed és ha lemerül az elem dobhatod is el.
Utáltam ,hogy bármilyen alkatrészt vettem hozzá mindíg 2* olyan drága volt mint egy német kocsiba.Lehet hogy Japánban tök jól szervizelhető de Magyaro.on nem találtam egy rendes szervízt aki ért is hozzá.
Szóval nekem az a véleményem,hogy Európai ember vegyen Európai autót mert azt neki tervezték.
Már rég eladtam,és azóta volt már több más kocsim,és soha többet nem veszek Japán autót.
- Motor ,elkezte enni az olajat,meg aztán hirotőkés is lett,hiába a japán motorok az ottani sebességkorlátozásra vannak méretezve,nem 180 ókm/h száguldásra valók.
- Hátsó fékek,kézifék:állandóad baj volt vele,a szerelő azt mondta túl precíz szerkezet és telemegy kosszal,beragad
- Futómű:szilentek kiverődtek,kopogtak
- Szétégett a kipufogórendszer