A második anyám!
11 éve áll a család szolgálatában ez a csoda. Soha nem volt gond vele. Persze kopó alkatrészeket cserélni kell meg az olajat benne azon kivül viszont semmit. Lehet hogy gyenge, de nem verseny auto, meg persze a klímát is hiányolom. De amire kitalálták arra megfelel, annyi szufla meg van benne hogy, előzni kényelmesen lehet vele.
Voltunk vele olaszországtól kezdve görögországon át még törökbe is, ausztriába is gyakran járunk vele az alpokba síelni egyszer még a francia lankákat is megcsodáltuk vele, az országon belül megszámlálhatatlan helyre elvitt és sose hagyott ott sehol! Legyen +45 fok vagy -20 mindig megbizhatóan müködik. Nem cserélném el semmilyen nyugati márkára. Nekem bevált, én vagyok a 3. aki használja a családba, benne nőttem fel, vezetni is rajta tanultam rengeteg élmény és story fűzödik hozzá, életem végig megtartom, eladni úgysem érdemes mert bagóért nem válok meg tőle, annál többet érdemel!
Egyszer biztos felújitom és elrakom öregkoromra, addig meg lesz mellete egy másik aki méltó lesz az elődjéhez, viszont úgy nézki még egyenlőre marad ő az első számú kedvenc!;) Csak ajánlani tudom!!!
Ui.: Használtam melette egy renault 5-t egy évig, szegény borzalom egy autó volt.
- Olajcserétől olajcseréig járok vele. Most 21 éves egyszer volt törve, de azon kivül soha semmi baja nem volt.
közeli ismerősömmel intézük a karbantartási munkákat
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1988 |
Előző autója? | Renault 5 1.1 | Következő autója? | Mazda 6 (csak is mellé!) |