Autók » Mazda » 5 (2005-2011)

5 2.0 CD GT

Zoom-Zoom!!

A MAZDA szlogen igaz: Már sokan figyelnek a részletekre, de a részletek részleteire még csak a MAZDA. Én is a célszemélyek közé tartozom, 38 éves két gyermekes család apa vagyok, sportos de családi autót kerestem. Volt már sok új autóm, egy ideje már csak dízelt veszek, és most már ezután csak MAZDA dízelt fogok venni. Naponta használom városon kívül is, szerintem ez a titka annak, hogy ne legyen gond a részecske szűrővel és a motorolaj se híguljon gázolajjal. (erről egyébként a kézikönyvében is írtak, nem árt azt elolvasni) A család imádja, az egész autót, de kiemelném a motor erőt és praktikussága miatt a tolóajtót ill. a viszonylag magas üléspozíciókat, a be- és kiszállások kényelmét. Szervíz tapasztaltom még nincs, de bízom a mások által tapasztaltak (pozitiv) az Én autómra is igazak lesznek, aki rosszalóan nyilatkozik, vegyen egy új P 307-es dízelt, a motorral nem lesz gondja és a fogyasztással sem, de minden más részegységben várható a meghibásodás, ami a 2 év garancia alatt nem gond csak utána. Javaslom a népitéletet átbogarászni ezen típus esetében.

- még nem javíttattam

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? 307 SW 2.0 HDI 110 LE Következő autója? MAZDA, ha már ez kifutó modell lesz
Verdikt (8.7/10)

Mazda 5 2005 (2005 - 2007)